AINA ON HYVÄ AIKA HIIHTÄÄ!

Luistovoide Rex RCX fluoripuriste

Fluoripuriste kaikille lumityypeille. Kelialue +2...-20°C. Vaihtelevissa olosuhteissa erinomaisesti toimivassa RCX-napissa tiivistyvät Rex Racing Service -kisahuollon pulverimalliston parhaat raaka-aineet ja tietotaito. RCX-napilla saadaan sukseen erittäin herkkä tuntuma. Pieni pintaenergia heti suksen koskettaessa lunta takaa erittäin herkän liikkeelle lähdön. Erinomainen kulutuskestävyys myös pidemmille matkoille. PFOA-vapaa.

129,00 

1 varastossa

Tuotteiden ostaminen

Sivustomme näyttää tuotteiden ajantasaiset varastosaldot. Tuotteita voi ostaa myymälästämme Ahveniston moottoriradan yhteydestä.
KATSO AUKIOLOAJAT

Laittotavat:

  • Hankaa nappia pohjaan ja korkkaa/hierrä kiinni luonnonkorkilla käsin tai korkki/huoparullalla koneellisesti niin että syntyy hieman kitkaa ja lämpöä. Hierron voimakkuus on suhteessa kulutuskestävyyteen.  Harjaa hetken päästä huolellisesti nylonharjalla.
  • Pitkät matkat: Hankaa reilumpi kerros nappia pohjaan.  Sulatus voiteluraudalla useilla nopeilla vedoilla. Anna jäähtyä, siklaa kevyesti ja harjaa nylonharjalla. Lisää lopuksi vielä kerros nappia kylmähiertäen viimeistelemään luistoherkkyys.
  • Nappi soveltuu erittäin hyvin myös skin suksien pitokarvan pinnoittamiseen parantaen luistoa aina ja estäen likaantumista ja vettymistä märillä keleillä. Hankaa nappia edestakaisin liikkein pitokarvan päälle

Kaikki tuoteryhmät

Copyright © 2020 OxyNinja.com
magnifiercrossmenuchevron-down