AINA ON HYVÄ AIKA HIIHTÄÄ!

Sukset Peltonen Skinpro Nis 3.0

Ennennäkemättömän hyvän kuluttajapalautteen saaneiden SkinPro -pitokarvasuksien parannettu versio.

Varma pito ja hyvä luisto kaikilla kunnostetuilla laduilla. Voideltavia suksia vastaava luisto, myös alamäessä ja tasatyönnössä. Peltonen SkinPro on skin-suksi, joka on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä pitokarvan kanssa.

Suksen toiminnallisuutta voidaan säätää entistä helpommin siirrettävällä Rottefella-siteen avulla – MOVE-siteen paikkaa voidaan muuttaa nousematta suksilta pois! Siirrettävällä siteellä suksi saadaan toimimaan erittäin laajalla kelialueella.

399,99 

Tuotteiden ostaminen

Sivustomme näyttää tuotteiden ajantasaiset varastosaldot. Tuotteita voi ostaa myymälästämme Ahveniston moottoriradan yhteydestä.
KATSO AUKIOLOAJAT

Suomessa tehdyt Peltonen Skinpro-pitokarvasukset ovat erinomainen valinta varmaa pitoa ja hyvää luistoa hakevalle hiihtäjälle. Infra C Skin -sukseen verrattuna Skinpron pitokarva on pidempi ja hieman paksumpi jolloin se toimiin monentasoisella hiihtäjällä. Siirrettävälä siteellä saadaan suksi pelamaan erittäin laajalla kelialueella. Siteeksi suosittelemme Rottefella Xcelerator Pro sidettä. Side on liikuteltavissa ilman työkaluja ja tarjoaa MOVE-sidettä laajemman säätöalueen. SkinPro:n runko on tehty kevyestä AirCell-hunajakennosta, joka mahdollistaa useita eri jäykkyyksiä suksille. Jäykkyyksiä löytyy myös raskaamman sarjan hiihtäjille.

Kaikki tuoteryhmät

Copyright © 2020 OxyNinja.com
magnifiercrossmenuchevron-down